Skip to main content

ΜΕΒΓΑΛ: Οι νέες γεύσεις γιαουρτιών Harmony με υπερ-τροφές

Οι καινούργιες αυτές γεύσεις έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες «Harmony 1% Plus με Goji Berry» και «Harmony 1% Plus με Κινόα».

Η πιο πρωτοποριακή και καινοτόμος σειρά γιαουρτιών της ΜΕΒΓΑΛ, η 1% Plus με υπερ-τροφές (super foods), που πρόσφατα διακρίθηκε ως καινοτόμο προϊόν στα βραβεία Μade in Greece της Ελληνικής Ακαδημίας Marketing, μεγαλώνει και υποδέχεται δύο νέες γεύσεις, το «Harmony1% Plus με Αλόη και Αρχαίους Σπόρους» και το «Harmony 1% Plus με Ιπποφαές, Λιναρόσπορο και Αγριοφράουλα».

Οι καινούργιες αυτές γεύσεις έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες «Harmony 1% Plus με Goji Berry» και «Harmony 1% Plus με Κινόα».

Στo «Harmony 1% Plus με Αλόη και Αρχαίους Σπόρους» το ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι συνδυάζεται με την αλόη, το αποκαλούμενο «φυτό της αθανασίας», γνωστή για τις θεραπευτικές της ιδιότητες από τα αρχαία χρόνια, και με αρχαίους σπόρους (φαγόπυρο και αμάρανθο) πλούσιους σε πρωτεΐνες και θρεπτικά συστατικά.  

Στο «Harmony 1% Plus με Ιπποφαές, Λιναρόσπορο και Αγριοφράουλα», συναντάμε τον «καρπό του Μεγάλου Αλεξάνδρου» όπως είναι γνωστό το ιπποφαές, έναν καρπό-«δυναμίτη» υγείας με τονωτικές και ευεργετικές ιδιότητες, τον λιναρόσπορο, πλούσιο σε ω-3 λιπαρά οξέα και την αγριοφράουλα με φυσική γλυκιά γεύση και ιδιαίτερο αρωματικό χαρακτήρα.

Tα Harmony 1% Plus, αποτέλεσμα των αδιάκοπων ερευνών που πραγματοποιεί η ΜΕΒΓΑΛ, είναι ένας μοναδικός συνδυασμός στραγγιστού γιαουρτιού με χαμηλά λιπαρά και υπερ-τροφών (super foods), που προσφέρει γεύση με υγιεινές προεκτάσεις!