Skip to main content

Μέτριες οι ρεζέρβες του ΠΑΟΚ, ήττα 1-0 από τη Λαμία στην Τούμπα (vid)

Ο Δικέφαλος με πολλές αλλαγές και νεαρούς παίκτες στη σύνθεσή του ηττήθηκε από τους Φθιωτούς που είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες συνολικά στο παιχνίδι

Την ήττα με 0-1 γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τη Λαμία σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας.

Η Λαμία μπήκε καλύτερα από τον ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο και έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία της αναμέτρησης στο 7΄όταν μετά από κόντρα, η μπάλα έφτασε στον Βουό που από θέση βολής και τον Πασχαλάκη εξουδετερωμένο έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 13΄οι Φθιωτοί απείλησαν ξανά όταν ο Βασιλαντωνόπουλος γύρισε τη μπάλα στον Πίτι που λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή ολομόναχος επιχείρησε ένα αριστερό πλασέ στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πασχαλάκη.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους όταν στο 22΄, Αθανασιάδης και Πέλκας συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να πλασάρει και τον Παντελιάδη να σώζει πάνω στη γραμμή ενώ στο 23΄ο Κουλούρης ξεπέρασε τον Αναστασιάδη και σούταρε δυνατά με τον Παπαδόπουλο με ωραία εκτίναξη να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 31΄οι φιλοξενούμενοι έχασαν ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Βουό απέφυγε με ωραία προσποίηση τον Δημητρίου αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του εξουδετερωμένου Πασχαλάκη.

Η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε στον ''Δικέφαλο'' όταν στο 64΄ο Λημνιός απέφυγε ωραία τον Παπαργυρίου και σέντραρε στο ύψος του πέναλτι με τον Πέλκα να πιάνει κεφαλιά εξ επαφής στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στη συνέχεια της αναμέτρησης υπήρξαν αλλαγές για τους δύο προπονητές ειδικά για τον Μπάμπη Τεννέ, ενώ στη συνέχεια δεν υπήρξε κάποια αξιοσημείωτη φάση.

Η στερεοελλαδίτικη ομάδα ευτύχησε να σκοράρει στο 88΄όταν ο Καραγιάννης σέντραρε από τα δεξιά και ο Τσούκαλος νίκησε στον αέρα τον Πούγγουρα καρφώνοντας τη μπάλα με κεφαλιά στο γωνία του Σιαμπάνη για το τελικό 0-1.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Στανόγεβιτς): Πασχαλάκης (Σιαμπάνης 58΄), Κωνσταντινίδης, Δημητρίου, Πούγγουρας, Τσαούσης, Κάτσε, Χατζηδίμπας, Λημνιός (Τζοβάρας 77' ), Αθανασιάδης (Γκαργκαλατζίδης 72΄), Πέλκας (Δημητριάδης 83' ), Κουλούρης.

Λαμία (Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης (Μπουλούλης 46΄), Παντελιάδης (Παπαργυρίου 62΄), Μπλάζιτς (Βάντερσον 62΄), Όμο (Λινάρδος 77'), Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα (Φράγκος 61΄), Βουό (Τσούκαλος 77' ), Πίτι (Καραγιάννης 46' ).