Skip to main content

Διπλή μετεγγραφική ενίσχυση για Σάλκε ενόψει Ευρώπης και ΠΑΟΚ (video)

Oι Βασιλικοί μπλε απέκτησαν τον Αυστριακό επιθετικό Μπουργκστάλερ και βρίσκονται κοντά στον δανεισμό του αμυντικού Μπαντστούμπερ από την Μπάγερν

Την απόκτηση του Αυστριακού επιθετικού Γκουίντο Μπουργκστάλερ ανακοίνωσε η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, Σάλκε με στόχο να καλύψει τις απουσίες της στη γραμμή κρούσης εν αναμονή της επιστροφής της τόσο στην Bundesliga όσο και στο Europa League.

Οι Βασιλικοί Μπλε και συγκεκριμένα ο προπονητής Μάρκους Βάιντσιρλ πονοκεφαλιάζει καθώς απουσιάζουν οι Κλας Γιαν Χούντελαρ, Φράνκο Ντι Σάντο και Μπριλ Εμπολό και συνεπώς κατέληξε στην επιλογή του επιθετικού της Νυρεμβέργης που κόστισε περίπου 1.500.000 ευρώ.

Ο 27χρονος επιθετικός είναι διεθνής με την Αυστρία και μέχρι πρότινος αποτελούσε τον πρώτο σκόρερ της Ζweite Liga με 14 γκολ.

Παράλληλα η γερμανική ομάδα αναμένεται να ενισχύσει και την αμυντική της γραμμή καθώς ο Χόλγκερ Μπάντστουμπερ της Μπάγερν Μονάχου ζήτησε να παραχωρηθεί δανεικός στη Σάλκε και αναμένεται άμεσα να ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες με τον παίκτη να περνά ιατρικές εξετάσεις.

«Ο Χόλγκερ είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστές, έχει αρκετούς τραυματισμούς, αλλά τώρα είναι καλά και θέλει χρόνο συμμετοχής, έτσι μας ζήτησε να πάει στη Σάλκε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

Από τη μεριά του, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε: «Ευχαριστώ πολύ την Μπάγερν, τώρα θέλω να παίξω με την Σάλκε, να έχω τον χρόνο συμμετοχής που χρειάζομαι και ανυπομονώ για το διάστημα που θα παίζω στο Γκελκζενκίρχεν».