Skip to main content

Μετέφεραν παράνομα φιάλες αλκοόλ και λαθραία τσιγάρα

Για τις φιάλες που περιείχαν αλκοολούχο ποτό δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Στη σύλληψη τριών ατόμων για διαφορετικές περιπτώσεις παράνομης διακίνησης προϊόντων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Κεντρική Μακεδονία.

Συγκεκριμένα, χθες συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, 55χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε φορτηγό που οδηγούσε, 264 φιάλες που περιείχαν αλκοολούχο ποτό.

Για τις φιάλες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, οι οποίες και κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

Την ίδια μέρα το βράδυ συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 63χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς έχει εισάγει και μετέφερε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε συνολικά 27,75 λίτρα οινοπνευματώδους ποτού σε δοχεία, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

Τέλος, συνελήφθη χθες στον Προμαχώνα, 47χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε φορτηγό που οδηγούσε 150 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.