Skip to main content

Μετέφεραν παράνομα από Προμαχώνα και Δοϊράνη τσιγάρα και αλκοόλ

Για τρεις διαφορετικές περιπτώσεις οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη έξι ατόμων για μεταφορά λαθραίων τσιγάρων και αλκοόλ.

Στη σύλληψη έξι ατόμων σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές σε Προμαχώνα και Δοϊράνη για μεταφορά λαθραίων τσιγάρων και αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, σήμερα τα ξημερώματα συνελήφθη στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 67χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος είχε εισάγει και μετέφερε με όχημα, δοχεία και φιάλες με συνολικά 63 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

Επίσης, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης - Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 46χρονος και τρεις γυναίκες ηλικίας 56, 50 και 42 ετών, όλοι τους υπήκοοι Βουλγαρίας.

Διαπιστώθηκε να έχουν εισάγει και να μεταφέρουν από κοινού στο όχημα που επέβαιναν, 101 πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 890 γραμμαρίων, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

Στη φάκα πιάστηκε χθες το πρωί στην Δοϊράνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 58χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει 40 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί και τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.