Skip to main content

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη διοίκηση των επιχειρήσεων στη Λάρισα

Ξεκινάει από την ΕΕΔΕ σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων - ΕΕΔΕ σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών ανακοινώνει την έναρξη της 13ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ που θα υλοποιηθεί στα γραφεία της στη Λάρισα. Ως ημερομηνία έναρξης του Μεταπτυχιακού έχει οριστεί η Παρασκευή 5 Μαρτίου του 2010.


Η ΕΕΔΕ είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και αποστολή της είναι η συμβολή στην ανάπτυξη και προώθηση της εφαρμογής των σύγχρονων αρχών, μεθόδων και τεχνικών του Management σε κάθε συλλογική προσπάθεια τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημοσίου τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και η ανάδειξη της σημαντικότητας του ρόλου των ασκούντων διοίκηση.


Ένα από τα βασικότερα προγράμματα της ΕΕΔΕ είναι το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) που προσφέρει η ΕΕΔΕ είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management).


Στόχοι του προγράμματος είναι η εκμάθηση των αρχών και της μεθοδολογίας του σύγχρονου επιστημονικού management, η ανανέωση και ο εκσυγχρονισμός των επαγγελματικών γνώσεων των στελεχών, η ανάπτυξη της ικανότητάς τους να συνεργάζονται αποτελεσματικά με άτομα διαφορετικής κοινωνικοεκπαιδευτικής συγκρότησης και επαγγελματικής κατάρτισης, αλλά και η συνεχής και επιστημονική ενημέρωσή τους για τα νέα εργαλεία του management και για την εφαρμογή αυτών στη λειτουργία κάθε οργανισμού λαμβάνοντας υπόψη τις αλλαγές αλλά και τις τάσεις

που συντελούνται σε καθημερινή, πλέον, βάση στο σύγχρονο και συνεχώς αναπτυσσόμενο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον.


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε  πτυχιούχους ΑΕΙ - ΤΕΙ με τριετή εργασιακή εμπειρία και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν αποδεδειγμένη οκταετή επαγγελματική εμπειρία και θέση ευθύνης.


Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) της ΕΕΔΕ υλοποιείτε από το 1989 σε περισσότερες από 18 πόλεις ανά την Ελλάδα και από τα τμήματα του έχουν αποφοιτήσει περισσότερα από 3.000 στελέχη τα οποία ήδη κάνουν επιτυχημένη καριέρα στον χώρο των επιχειρήσεων.