Skip to main content

«Μετακομίζει» στο Καυτανζόγλειο για ένα ματς ο ΠΑΟΚ

Οι εργασίες στον χλοοτάπητα του γηπέδου της Τούμπας υποχρεώνουν την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να «κλείσει» το γήπεδο για το παιγνίδι Κυπέλλου με Λεβαδειακό

Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο αναμένεται να μετακομίσει για λίγες μέρες ο ΠΑΟΚ, καθώς οι εργασίες στον χλοοτάπητα του γηπέδου της Τούμπας υποχρεώνουν την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να κλείσει το γήπεδο για ένα ματς.

Η διοίκηση του Δικεφάλου, με τη σύμφωνη γνώμη του Ιβάν Σαββίδη, πήρε την απόφαση να στείλουν αίτημα στη διοίκηση του Καυτανζογλείου και την ΕΠΟ, ώστε η ομάδα να παίξει εκεί την ερχόμενη Τετάρτη τον αγώνα του Κυπέλλου απέναντι στον Λεβαδειακό.

Ο αγωνιστικός χώρος της Τούμπας είναι σε κακή κατάσταση και θα χρειαστούν έργα, που θα ξεκινήσουν μετά την αυριανή (16/9) αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» απέναντι στον Παναιτωλικό. Πλέον στον ΠΑΟΚ περιμένουν τις απαντήσεις των αρμοδίων, για να γνωρίζουν αν μπορούν να κάνουν χρήση του Καυτανζογλείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ εκτίει ποινή τιμωρίας του γηπέδου του για επτά αγωνιστικές, οπότε και οι αγώνες στο Καυτανζόγλειο θα γίνουν χωρίς τον κόσμο στο πλάι του.