Skip to main content

Μεσολόγγι: «Ήταν ημιλιπόθυμη, είχε 40 βαθμούς στο αυτοκίνητο», λένε οι οι αστυνομικοί που έσωσαν την 4χρονη

Ο πατέρας του μικρού κοριτσιού φαίνεται ότι ξέχασε το παιδί στο κάθισμα του αυτοκινήτου και πήγε για ψώνια

Ως φύλακες - άγγελοι λειτούργησαν δύο αστυνομικοί στο Μεσολόγγι που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν 4χρονο κορίτσι μέσα από κλειδωμένο αυτοκίνητο.

Διαβάστε: Μεσολόγγι: Τετράχρονο κοριτσάκι βρέθηκε κλειδωμένο σε αυτοκίνητο – Συνελήφθη ο πατέρας

Το κοριτσάκι είχε αφήσει μέσα στο αυτοκίνητο ο πατέρας του, ο οποίος έκανε ψώνια σε κοντινό σούπερ μάρκετ.

Όπως εξηγούν στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 οι αστυνομικοί Δημητρης Τσήλιος και Παντελής Καρδάκας, την ημέρα εκείνη είχε 35 βαθμούς Κλεσίου και το κοριτσάκι βρισκόταν δεμένο σε καθισματάκι, ιδρωμένο και σε ημιλοπόθυμη κατάσταση.

«Ήμασταν σε περιπολία με τις μηχανές το απόγευμα της Τρίτης και πήρα σήμα ότι σε σούπερ μάρκετ υπάρχει παιδί σε όχημα κλειδωμένο. Σε ένα λεπτό φτάσαμε στο σημείο και διαπιστώσαμε ότι σε κλειδωμένο με συναγερμό αυτοκίνητο και φιμέ τζάμια υπάρχει παιδί δεμένο σε καθισματάκι, ιδρωμένο και σε ημιλοπόθυμη κατάσταση. Εκείνη την ώρα έξω είχε 35 βαθμούς Κελσίου και μέσα στο αυτοκίνητο τουλάχιστον 40. Αμέσως σπάσαμε το τζάμι και απεγκλωβίσαμε το παιδάκι. Του ρίξαμε νερό και αμέσως με περιπολικά το μεταφέραμε στο νοσοκομείο. Ο πατέρας ήταν στο σούπερ μάρκετ και όταν βγήκε μας είπε ότι δεν θυμόταν ότι είχε το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο».

Σημειώνεται ότι ο πατέρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία επειδή εξέθεσε σε κίνδυνο την ανήλικη κόρη του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό:

«Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση της ανήλικης κόρης του.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, εντόπισαν σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς, ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας 4 ετών μέσα σε κλειδωμένο όχημα.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου παραμένει νοσηλευόμενη για προληπτικούς λόγους».