Skip to main content

Μέσι: «Δεν αλλάζω με τίποτα την Μπαρτσελόνα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που απολαμβάνει στην Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι.

 

Στον τηλεοπτικό σταθμό «Fox Sports» παραχώρησε συνέντευξη ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος υποστήριξε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία του στους «μπλαουγκράνα».
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Δεν θα άλλαζα με τίποτα τη Μπαρτσελόνα. Απολαμβάνω το γεγονός ότι βρίσκομαι στην ίδια ομάδα μαζί με τους Τσάβι και Ινιέστα, οι οποίοι μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο. Είμαι χαρούμενος για το πως κυλούν τα πράγματα στη Μπαρτσελόνα. Ήταν σημαντικό για την καριέρα μου ότι ξεκίνησα από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Εδώ με έφτιαξαν ως παίκτη, κάτι που δεν θα μπορούσε να είχε γίνει στον ίδιο βαθμό αν είχα μείνει στην Αργεντινή».
 
Για το γεγονός ότι στην Εθνική Αργεντινής δεν έχει τον ίδιο ηγετικό ρόλο με αυτόν στην Μπαρτσελόνα:
 
«Δεν είναι εύκολο για μία ομάδα να ξεκινάει από το μηδέν. Στην εθνική ομάδα δουλεύω πολύ για να πάρω τη μπάλα ενώ στη Μπάρτσα είμαι πιο κοντά στην αντίπαλη περιοχή, αλλά αυτό δεν με ενοχλεί επειδή είναι προς το συμφέρον της ομάδας. Δεν σκέφτηκα πάντως  ποτέ να εγκαταλείψω το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Είμαι υπερήφανος που είμαι Αργεντινός και θέλω να παίζω πάντα για αυτή την ομάδα. Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα έρθει και ένα Μουντιάλ».