Skip to main content

Μελισσανίδης: Γιατί να ανησυχώ; Διέκοψαν το παιχνίδι σαν... Μάου Μάου

«Το άξιζε ο κόσμος, 70.000 κόσμου ήρθαν και από την επαρχία και γέμισε το ΟΑΚΑ», τόνισε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ για όσα έγιναν στην Τούμπα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μοίρασε συγχαρητήρια στον Μανόλο Χιμένεθ και τους παίκτες της ΑΕΚ αναφερόμενος στην αναμονή της απόφασης Σκουτέρη ήταν για άλλη μια φορά... καυστικός για όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

Μιλώντας στις κάμερες, ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που κατακτάμε τον τίτλο. Το άξιζε ο κόσμος, 70.000 κόσμου ήρθαν και από την επαρχία και γέμισε το ΟΑΚΑ».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος: «Το περιμέναμε με το νέο γήπεδο. Ήρθε νωρίτερα… Δεν πειράζει. Η δικαίωση είναι για τον προπονητή και τους παίκτες. Αυτοί το αξίζουν. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο μέσα στη χρονιά».

Για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και για μετεγγραφές: «Αυτά δεν μπορούμε να το κουβεντιάζουμε μπροστά στις κάμερες. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα τα δούμε».

Για τις δικαστικές αποφάσεις που έχουν καθυστερήσει: «Ναι, πράγματι έχουν καθυστερήσει. Τι να με ανησυχεί. Είδαμε τι έγινε. Μπήκαν μέσα οι Μάου Μάου και διέκοψαν το παιχνίδι. Αν είναι ανθρωποφάγοι και Μάου Μάου, ας τολμήσουν».