Skip to main content

Μελισσανίδης: Εμείς δεν βγάλαμε τον προπονητή μας με δίχτυ κομμωτηρίου

«Έπρεπε να μπουκάρουμε κι εμείς μέσα πέρυσι στο κύπελλο όταν το γκολ του ΠΑΟΚ ήταν τρία μέτρα οφσάιντ;», διερωτήθηκε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.

Μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι, που τη φέρνει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» Δημήτρης Μελισσανίδης σχολίασε τη διακοπή του πρωταθλήματος, αφήνοντας αιχμές τόσο για τη στάση του Βλάνταν Ίβιτς στο περσινό ΠΑΟ - ΠΑΟΚ όσο για την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο της Τούμπας.

«Εμείς ούτε με καρότσια βγάλαμε προπονητές, ούτε τους βάλαμε δίχτυ λες και βγήκαν από το κομμωτήριο», σχολίασε καυστικά για τον Βλάνταν Ίβιτς, ενώ για την εισβολή Σαββίδη σχολίασε: «Έγινε αυτή η φάση. Δεν θα πω αν είναι οφσάιντ ή όχι. Πενήντα-πενήντα είναι. Το έδωσαν οφσάιντ, τι πρέπει να κάνουμε; Εγώ τι πρέπει να πω για το κύπελλο που ήταν τρία μέτρα οφσάιντ; Έπρεπε να μπουκάρουμε κι εμείς μέσα;».

Αναλυτικά, όσα είπε:
Για τη νίκη στο ντέρμπι: «Η ατμόσφαιρα ήταν όπως έπρεπε να είναι, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι μετά από πολλά χρόνια. Έχουμε λίγο ακόμα».

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Νομίζω είμαστε πολύ κοντά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν. Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά.

Για το ότι η ΑΕΚ δεν ήταν φαβορί για τον τίτλο: «Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια κανείς δεν ήταν φαβορί. Πριν λίγο καιρό τέσσερις ομάδες διεκδικούσαν το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η διαφορά και έτσι πρέπει να συνεχίσει».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΠαναθηναϊκόςΓ: «Ο Παναθηναϊκός τραβάει ανηφόρα, αλλά είναι μεγάλη ομάδα, θα βρεί το δρόμο της και πρέπει να τον βρει. Χρειάζεται να υπάρχει στην κατηγορία. Είναι μεγάλο όνομα και θα είναι απώλεια γενικά για το ποδόσφαιρο».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Επειδή πολλά λέγονται, η ΑΕΚ δεν έχει δημιουργήσει τίποτα. Μπήκε να παίξει το παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές παίκτες κοιμήθηκαν με -5 και χωρίς κόσμο και ξύπνησαν με -2 και κόσμο. Δεν είπαμε τίποτα, οι παίκτες μπήκαν να παίξουν. Έγινε αυτή η φάση. Δεν θα πω αν είναι οφσάιντ ή όχι. Πενήντα-πενήντα είναι. Το έδωσαν οφσάιντ, τι πρέπει να κάνουμε; Εγώ τι πρέπει να πω για το κύπελλο που ήταν τρία μέτρα οφσάιντ; Έπρεπε να μπουκάρουμε κι εμείς μέσα; Είναι μια κακή στιγμή και για τον ΠΑΟΚ. Εμείς ούτε με καρότσια βγάλαμε προπονητές, ούτε βάλαμε στους προπονητές μας δίχτυ λες και βγήκε από το κομμωτήριο».