Skip to main content

Μεϊμαράκης: Μικρός και λίγος ο Τσίπρας - Πρότεινε δύο ντιμπέιτ

Ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, λέγοντας πως βρίσκεται σε πανικό και ότι φάνηκε μικρός και λίγος.

Δριμύτατη επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για νίκη στις εκλογές.

Κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, ο κ. Μεϊμαράκης ζήτησε να γίνουν δύο ντιμπέιτ, ένα με όλους τους πολιτκούς αρχηγούς και ένα με τον Αλέξη Τσίπρα και με όποιους όρους εκείνος θέλει.

«Ξεκινάμε μια νέα μάχη και τη μάχη αυτήν υποχρεούμαστε να την κερδίσουμε και μπορούμε να την κερδίσουμε. Ξεκινάμε τον αγώνα για να γυρίσουμε σελίδα στη χώρα », είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Όπως είπε, το χρωστάμε στην πατρίδα μας γιατί δεν αντέχει η Ελλάδα άλλη αστάθεια […] δεν αντέχει μαθητευόμενους φακίρηδες, χρειάζεται σιγουριά και στέρεα βήματα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, λέγοντας πως βρίσκεται σε πανικό και ότι φάνηκε μικρός και λίγος. «Ο Τσίπρας άρχισε να περιφρονεί και το Σύνταγμα» σημείωσε και πρόσθεσε: «Ο Τσίπρας αρνήθηκε το διάλογο, απέδειξε πως έχει καθεστωτική νοοτροπία, έχει αλαζονεία σε βαθμό που τον τυφλώνει. Δεν χρειάζονται άλλα ψέμματα. Τα ψέμματα του Τσίπρα μας κόστισαν πάρα πολλά .Όχι μόνο σε χρήματα αλλά και στη χώρα ». Όπως είπε ο κ. Μειμαράκης, «η κυβέρνηση αυτή έκοψε τα πόδια της χώρας την ώρα που ήταν έτοιμη να περπατήσει».

Ο κ. Μεϊμαράκης ξεκαθάρισε ότι «όλοι οι βουλευτές θα είναι ξανά στην πρώτη γραμμή της μάχης γιατί τους εμπιστεύτηκαν οι πολίτες πριν λίγους μήνες». «Ακόμη και αν κάποιος δεν θέλει να θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής, εμείς τον θεωρούμε συναγωνιστή» υπογράμμισε.

Σύμφωνα με τον κ. Μεϊμαράκη, η Νέα Δημοκρατία δεν αιφνιδιάστηκε από τις εκλογές. «Φαίνεται ότι αιφνίασε τους πάντες εκτός της ΝΔ» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως «από τις 12 Ιουλίου ο Τσίπρας είχε βάλει στο μυαλό του τις εκλογές». Ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση την Τρίτη το απόγευμα στη Ρηγίλλης. .