Skip to main content

Μέγερ: Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ (video)

«Είναι ένα νοκ-αουτ ματς και μια γιορτή για τους οπαδούς μας», δήλωσε χαρακτηριστικά για την αυριανή αναμέτρηση ο μεσοεπιθετικός της Σάλκε

Στο βαρύ πρόγραμμα της Σάλκε στάθηκε με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα για τους «32» του Europa League κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Μαξ Μέγερ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός μεσοεπιθετικός των «Βασιλικών Μπλε»:

«Όλοι νιώθουμε κούραση σε αυτό το σημείο της σεζόν, αλλά αυτό θα συνεχιστεί μέχρι το καλοκαίρι. Η επιβάρυνση θα είναι μεγάλη. Εμείς πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν παίζω σε κάθε παιχνίδι, όμως ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι έτοιμος πάντα. Δεν μπορείς να παίζεις πάντα βασικός, αλλά όταν σου δοθεί η ευκαιρία πρέπει να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό».

Για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι ένα νοκ-αουτ ματς και μια γιορτή για τους οπαδούς μας».

Για τα μέτρα ασφαλείας: «Και στον πρώτο αγώνα δεν κατάλαβα πολύ τι ακριβώς έγινε. Αύριο ελπίζω να έχουμε ένα ήρεμο παιχνίδι. Όπως καταλαβαίνετε τα υπόλοιπα δε τα συζητάμε».

Για την έξοδο στην Ευρώπη: «Ο πιο γρήγορος δρόμος είναι μέσω του γερμανικού κυπέλλου. Φυσικά και μέσω του πρωταθλήματος που δεν το έχουμε ξεγράψει. Έχουμε μπροστά μας και το Europa League που πρέπει να φτάσουμε στην κατάκτηση του για να πάρουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο και για του χρόνου».