Skip to main content

Μέγαρα: Προφυλακιστέος ο 23χρονος Ρομά για τον άγριο ξυλοδαρμό 4χρονου

Ο 23χρονος υπέβαλε αίτημα στην ανακρίτρια, προκειμένου να καταθέσουν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, για το ποιος τα κακοποιούσε

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 23χρονος που κατηγορείται ότι κακοποίησε άγρια το 4χρονο παιδί της συντρόφου του, στα Μέγαρα.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος του 4χρονου και του αδερφού του που μεταφέρθηκε με σπασμένο χέρι στο νοσοκομείο και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αναφορικά με κακοποιητικές πράξεις σε βάρος της συντρόφου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 23χρονος αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι η σύντροφός του είναι αυτή που βιαιοπράγησε στο παιδί της και υπέδειξε αυτόν ως δράστη, για λόγους εκδίκησης.

Ο 23χρονος υπέβαλε αίτημα στην ανακρίτρια, προκειμένου να καταθέσουν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, για το ποιος τα κακοποιούσε.

Της απολογίας του προηγήθηκε η εξέταση, ως μαρτύρων υπεράσπισης, της πρώην συζύγου του, με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά και της γειτόνισσας του ζευγαριού.

Επισημαίνεται πως η μητέρα είχε εξαρχής καταγγείλει τον πατριό για τον ξυλοδαρμό του παιδιού της, υποστηρίζοντας πως ο άνδρας επιτέθηκε στο ανήλικο «επειδή δεν το ήθελε». Για το θέμα είχε ενημερωθεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και εκκρεμούσε αίτημα προς την Εισαγγελία Ανηλίκων για την προστατευτική απομάκρυνση των παιδιών της οικογένειας, κάτι που δεν είχε προλάβει να συμβεί πριν από το περιστατικό.