Skip to main content

Θρύλος ο Μέιγουέδερ στη μάχη των 300 εκατ. με Μακ Γκρέγκορ (video)

Ο Αμερικανός πυγμάχος διέλυσε τον Ιρλανδό μαχητή του ΜΜΑ, που δεν μπορούσε να αντέξει παραπάνω, στον δέκατο γύρο με νοκ άουτ - Έφτασε τις 50 νίκες.

Ο Φλόιντ Μέιγουέδερ τελείωσε στο ρινγκ του Λας Βέγκας τον Ιρλανδό μαχητή του ΜΜΑ στον δέκατο γύρο με νοκ άουτ και έφτασε τις 50 νίκες (ρεκόρ 50-0) σε ηλικία 40 ετών!

Ο Αμερικανός πυγμάχος διέλυσε τον Κόνορ Μακ Γκρέγκορ στον 10ο γύρο μιας και ο Ιρλανδός δεν μπορούσε να αντέξει παραπάνω, φαινόταν φανερά κουρασμένος και ο διαιτητής τον... έσωσε με διακοπή! Ο αήττητος Φλόιντ Μέιδγουέδερ προσπέρασε στις νίκες τον θρυλικό Rocky Marciano (49-0, αλλά είχε αποσυρθεί 31 ετών) και αποχωρεί στην κορυφή από την ενεργό δράση. Αυτό ήταν το 27ο νοκ άουτ του Mayweather, το οποίο ήρθε με... αριστερό ντιρέκτ. Να σημειωθεί ότι τα λεφτά που έχουν συμφωνήσει να εισπράξουν οι δύο μονομάχοι ξεπερνούν κάθε λογική, υπερβαίνοντας τα 300.000.000 δολάρια.

Δείτε ολόκληρη τη "μάχη του αιώνα":

 

 

 

 

Το ματς

Σ' ένα ματς που ξεκίνησε με τον Ιρλανδό να κερδίζει τις εντυπώσεις μέχρι τον 4ο γύρο, ο Αμερικανός τελικά απέδειξε γιατί είναι ο κυρίαρχος εδώ και πολλά χρόνια.

Όσο περνούσε ο χρόνος, ο Mayweather ανέβαζε στροφές και ακολουθούσε το σχέδιό του με μαθηματική ακρίβεια: Ήθελε να κουράσει τον McGregor, του κατέβασε τις άμυνες με χτυπήματα στο σώμα και από τον 6ο γύρο και μετά τον έκανε ό,τι ήθελε. 

AdTech AdΕπέβαλε τον ρυθμό του και με κόντρα χτυπήματα, ζάλισε τον Ιρλανδό και τον έκανε να παραπατάει. Αποκορύφωμα ο 10ος γύρος, όπου τον... τελείωσε με τον διαιτητή να σταματά το ματς, βλέποντας τον McGregor να παραπαίει. 
 
Μετά το ματς, ο Mayweather ξεκαθάρισε ότι αυτός ήταν ο τελευταίος του αγώνας, ενώ ο McGregor δεν θα μπορούσε να μην παραδεχθεί την ανωτερότητα του αντιπάλου του - παρά τα τόσα λόγια που ξεστόμισε όλο αυτό το διάστημα.
 

 πηγές: sdna, gazzeta