Skip to main content

Νίκη του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟ, πρώτος ο Ηρακλής - Τα σενάρια πρόκρισης

Σπουδαία επικράτηση για την κρητική ομάδα που αν αναδειχθεί ισόπαλη με τον Γηραιό στην τελευταία αγωνιστική,τότε το τριφύλλι αποκλείεται από τον θεσμό

Σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό πανηγύρισε στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ για την 2η φάση του κυπέλλου Ελλάδος και μετά την επικράτηση του Ηρακλή κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης νωρίτερα στο Καυτανζόγλειο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Η κρητική ομάδα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 χάρη σε γκολ του Μάρκους Μπεργκ στο 31΄κατάφερε να γυρίσει την αναμέτρηση και με σκόρερ τους Άγγελο Χαντί στο 69΄με πέναλτι και Μάριο Όγκμποε στο 84΄ξαναμπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Πλέον το τριφύλλι κινδυνεύει να αποκλειστεί πρόωρα από την συνέχεια του θεσμού καθώς δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του αφού ακόμη και να επικρατήσει επί του Απόλλων Σμύρνης στο τελευταίο ματς του ομίλου θα εξαρτάται από την έκβαση της αναμέτρησης ΟΦΗ-Ηρακλής.

Συγκεκριμένα αν η κρητική ομάδα αναδειχθεί ισόπαλη με τον Γηραιό στην τελευταία αγωνιστική, τότε οι πράσινοι θα αποκλειστούν από τη συνέχεια του θεσμού.

O Πανηθηναϊκός από την πλευρά του θέλει να υπάρξει νικητής από την παραπάνω αναμέτρηση και εφόσον επικρατήσουν οι γηπεδούχοι τότε θα τον ενδιαφέρει η διαφορά τερμάτων της ήττας των κυανολεύκων και της νίκης του κόντρα στον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

 

 

 

 



Η βαθμολογία του ομίλου:

1) Ηρακλής 4 (3-0)

2) ΟΦΗ 3 (2-2)

3) Απόλλων Σμύρνης 3 (1-3)

4) Παναθηναϊκός 1 (1-2)

Η επόμενη αγωνιστική (13/12):

ΟΦΗ-Ηρακλής

Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός