Skip to main content

Μεγάλη νίκη (3-2) με ανατροπή για τον Άρη επί του Εργοτέλη (video)

Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο πριν το ημίωρο αλλά στο 2ο ημίχρονο αντέδρασαν και νικώντας παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας

Μεγάλη νίκη-ανατροπή με 2-3 πανηγύρισε ο Άρης στο Ηράκλειο κόντρα στον Εργοτέλη για την 4η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο καθώς βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 από τους Κρητικούς πριν το ημίωρο χάρις στα γκολ των Ούγκο Κάιπερς (14΄) και Νίκου Σταματάκου (23΄).

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως αντέδρασαν καταθέτοντας ψυχή στο χορτάρι του Παγκρήτιου Σταδίου και πέτυχαν την ολική ανατροπή με σκόρερ τους Μάρκο Ντούνη (53΄), Δημήτρη Διαμαντόπουλο (72΄) και Βαγγέλη Πλατέλλα (88΄).

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς έκαναν το 4χ4 και βρίσκονται πλέον μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς ενώ ακολουθούν Παναχαϊκή και Δόξα Δράμας που έχουν αμφότερες από 10 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης (67΄Πάτας), Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Βογιατζής, Μπούζας (81΄Αγγελόπουλος), Μπουτσάκης (66΄Εντιαγέ), Έφορντ, Κάιπερς, Σταματάκος.

Άρης (Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν (78΄Νίκιτς), Ιντζόγλου, Πλατέλλας, Κάσσος (46΄Ντούνης), Πασάς (82΄Καπνίδης), Διαμαντόπουλος.