Skip to main content

Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης οδηγού φορτηγού στη Μελούνα

Μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση ενός 33χρονου οδηγού ΙΧ φορτηγού, που έπεσε σε χαράδρα, στη Μελούνα, στήθηκε χθες τη νύχτα με τη συνδρομή δυνάμεων της ΕΜΑΚ, της Π.Υ. Λάρισας και της αστυνομίας.
Μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση ενός 33χρονου οδηγού ΙΧ φορτηγού, που έπεσε σε χαράδρα, στη Μελούνα, στήθηκε χθες τη νύχτα με τη συνδρομή δυνάμεων της ΕΜΑΚ, της Π.Υ. Λάρισας και της αστυνομίας. Ο οδηγός ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένος από το γκρεμό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

 Όλα ξεκίνησαν στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο Βούλγαρος οδηγός έχασε τον έλεγχο της νταλίκας που οδηγούσε, κατεβαίνοντας τη Μελούνα και λίγο πριν το Αργυροπούλι, με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να βγει από το δρόμο και να πέσει σε χαράδρα δεκάδων μέτρων.

Αυτόπτες μάρτυρες του ατυχήματος ειδοποίησαν άμεσα τις αρχές, που έσπευσαν στο σημείο (25 χλμ. Εθνικής Οδού Λάρισας-Κοζάνης). Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχαν 9 πυροσβέστες της ΕΜΑΚ και της Π.Υ. Λάρισας με 3 οχήματα αλλά και αστυνομικοί του Α.Τ. Τυρνάβου. Το δύσβατο της περιοχής, κατέστησε εξαιρετικά δύσκολο το έργο των διασωστών. Τελικά, ύστερα από επιχείρηση 4 ωρών, ο οδηγός ανασύρθηκε από το διαλυμένο φορτηγό και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο Γ.Ν.Λάρισας όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.