Skip to main content

Μεγάλη δυσαρέσκεια για Μυλόπουλο στους κύκλους του ΟΑΣΘ

Αιτία υπήρξε μια δημοσκόπηση τα ευρήματα της οποίας ήταν θετικά για την πορεία εκτέλεσης του μετρό, αλλά εξαιρετικά αρνητικά για το έργο του ΟΑΣΘ.

Γράφει ο Σαλονικιός

Το τελευταίο διάστημα πληροφορούμαι ότι υπάρχει δυσαρέσκεια στα ηγετικά κλιμάκια του ΟΑΣΘ και δη εκ μέρους του προέδρου του, του Στέλιου Παππά, σε βάρος του προέδρου της Αττικό Μετρό Α.Ε. Γιάννη Μυλόπουλου

Αιτία υπήρξε μια δημοσκόπηση της εταιρείας PRORATA η οποία δημοσιεύτηκε προ ημερών στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Τα ευρήματα της δημοσκόπησης ήταν θετικά για την πορεία εκτέλεσης του μετρό, αλλά εξαιρετικά αρνητικά για το έργο της νέας διοίκησης του ΟΑΣΘ. Θυμίζω ότι το 43% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι με τη διοίκηση Παππά τα πράγματα έγιναν χειρότερα σε σχέση με πριν, ενώ βελτίωση του παρεχόμενου συγκοινωνιακού έργου είδε μόλις το 7%.

Ο κυρ Στέλιος είναι δυσαρεστημένος με τον Μυλόπουλο γιατί θεωρεί ότι η έρευνα ζητήθηκε από την Αττικό Μετρό Α.Ε. και κακώς συμπεριέλαβε σε αυτήν και τον ΟΑΣΘ. Την υποψία του αυτή τη στηρίζει στο γεγονός ότι στην έρευνα υπήρχε και το εξής ερώτημα: «Πόσο σημαντικό κρίνετε τον παράγοντα της εντοπιότητας του νέου προέδρου της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ κ. Μυλόπουλου για την εξέλιξη του έργου κατασκευής του Μετρό Θεσσαλονίκης;». Ο άνθρωπος, λένε στον ΟΑΣΘ, καρφώθηκε μόνος του. Για την ιστορία, πάντως, να σας πω ότι στο ερώτημα αυτό το 24% δηλώνει ότι ο παράγοντας εντοπιότητας παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του έργου, το 37% ότι η επιρροή είναι μέτρια και το 27% ότι δεν παίζει κανέναν ρόλο. Μαντέψτε σε ποια από τις τρεις κατηγορίες βρίσκεται ο κυρ Στέλιος.