Skip to main content

Μεγάλη διακοπή ρεύματος στην ανατολική Θεσσαλονίκη λόγω βλάβης

Τεχνικά συνεργεία πραγματοποιούν εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης ενώ η ηλεκτροδότηση έχει ήδη αρχίσει να επανέρχεται σε κάποιες περιοχές.

Μεγάλη διακοπή ρεύματος είναι σε εξέλιξη περίπου από τις 5μιση το απόγευμα σε πολλές περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, λόγω βλάβης.

Η βλάβη έχει επηρεάσει την Καλαμαριά, την Πυλαία, τα Κωνσταντινουπολίτικα και την Κάτω Τούμπα. 

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, τεχνικά συνεργεία πραγματοποιούν εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης ενώ η ηλεκτροδότηση έχει ήδη αρχίσει να επανέρχεται σε κάποιες από τις περιοχές. 

Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η αιτία της βλάβης.

Την έντονη διαμαρτυρία του για το επίπεδο των υπηρεσιών του ΔΕΔΔΗΕ στις περιοχές της αρμοδιότητάς του εξέφρασε μιλώντας στη Voria.gr ο δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες ο δήμαρχος έστειλε επιστολή προς τον ΔΕΔΔΗΕ με την οποία ζητά να γίνουν άμεσα έργα υποδομών για τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών ηλεκτροδότησης στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον κ. Καϊτεζίδη, το τελευταίο τρίμηνο έχουν γίνει τουλάχιστον δέκα απρογραμμάτιστες διακοπές ρεύματος, ενώ η τάση του ρεύματος πέφτει συνεχώς προκαλώντας λειτουργικά προβλήματα στα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις της περιοχής αλλά και τις υποδομές του δήμου.   

«Καλούμε τη ΔΕΗ και τον ΔΕΔΔΗΕ να είναι συνεπείς προς τους καταναλωτές τους», ανέφερε ο δήμαρχος, τονίζοντας πως «πρέπει επιτέλους οι υποδομές να εκσυγχρονιστούν, έχουμε 2018 και όχι 1950...».