Skip to main content

Μεγάλη ανταπόκριση στην πρώτη αιμοδοσία της ΚΑΕ Άρης

Παρόντες στην αιμοδοσία ήταν ο προπονητής των κιτρινόμαυρων,Δημήτρης Πρίφτης και οι Κάμινγκς,Τζένκινς,Ντραγκίσεβιτς,Ζάρας,Τσαϊρέλης και Φλιώνης.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία έλαβε σήμερα χώρα στο Nick Galis Hall η πρώτη αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος της ΚΑΕ Άρης.

Συγκεκριμένα η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ αναφέρει στην ιστοσελίδα της:

«Πολύς κόσμος έδωσε το αίμα του, για να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και έστειλε θετικά μηνύματα για τη συνέχιση αυτής της προσπάθειας της ομάδας μας.

Σήμερα έγινε μόνο η αρχή του εγχειρήματος, αφού θα υπάρξει νέα αιμοδοσία σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς. Δεν είναι αναγκαίο, όμως, να περιμένει ο κόσμος την επόμενη αιμοδοσία στο Nick Galis Hall. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να δίνει αίμα στην αιμοδοσία του «Αγίου Παύλου» στην Θεσσαλονίκη, αλλά και στις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας, στον λογαριασμό της ΚΑΕ Άρης.

Παρόντες στην αιμοδοσία ήταν τόσο ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, όσο και αντιπροσωπεία των καλαθοσφαιριστών, αποτελούμενη από τους Will Cummings, Michael Jenkins, Tadija Dragicevic, Θόδωρο Ζάρα, Μιχάλη Τσαϊρέλη και Δημήτρη Φλιώνη. Μάλιστα, ο Δημήτρης Πρίφτης έδωσε αίμα, κάτι που δεν ήταν δυνατόν να κάνουν οι παίκτες μας, λόγω του αυριανού (21/11) αγώνα με τον Παναθηναϊκό Superfoods».