Skip to main content

Χωρίς ασανσέρ επ΄αόριστον έμειναν οι φοιτητές του ΑΠΘ

Οι φοιτητές έχουν μείνει χωρίς σίτιση εδώ και δύο εβδομάδες στις εστίες του ΑΠΘ, ενώ πλέον δεν θα λειτουργούν ούτε τα ασανσέρ στα κτήρια των κοιτώνων.

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στις φοιτητικές εστίες του ΑΠΘ, αφού, πέρα από τη διακοπή της σίτισης, πλέον δεν θα λειτουργούν ούτε τα ασανσέρ, στα πολυόροφα κτήρια με τους κοιτώνες.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στους χώρους της Β' της Γ' και της Δ' Φοιτητικής Εστίας Θεσσαλονίκης, «λόγω μη καταβληθέντων υποχρεώσεων προς τον εργολάβο από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, η διαχειριστική εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τα ασανσέρ, αποφάσισε να τερματίσει τη λειτουργία τους επ' αόριστον».

Η ανακοίνωση αναρτήθηκε το μεσημέρι στα ασανσέρ των εστιών, πληροφορώντας τους ότι πρέπει να ανέβουν οκτώ και έξι ορόφους με τις σκάλες, για να φτάσουν στα δωμάτιά τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές έχουν μείνει χωρίς σίτιση εδώ και δύο εβδομάδες στις εστίες του ΑΠΘ, την ίδια ώρα που οι υποδομές είναι σε τραγική κατάσταση, με άμεσες ανάγκες για συντήρηση και επιδιορθώσεις.