Skip to main content

Με ξύλινο ποδήλατο στο συνέδριο του ΣΕΒΕ ο ιδρυτής της COCO-MAT

Ο Παύλος Ευμορφίδης έκανε πράξη την υπόσχεσή του και κατέφθασε στο εν εξελίξει συνέδριο των εξαγωγέων με ποδήλατο και μάλιστα ξύλινο.

Ο Παύλος Ευμορφίδης, ο ιδρυτής της COCO-MAT, το 'πε και το έκανε. Ήρθε για να μιλήσει στο συνέδριο των εξαγωγέων με ποδήλατο και μάλιστα ξύλινο.

Την ώρα που οι εργασίες του 4ου Export Summit του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) ήταν σε εξέλιξη, άνοιξε η πόρτα της αίθουσας και ο κ. Ευμορφίδης, σε αθλητική περιβολή, μπήκε στον χώρο, τον διέσχισε με το ποδήλατο και στάθμευσε δύο ξύλινα ποδήλατα δίπλα από το βήμα των ομιλητών.

Όπως είπε λίγο μετά σε δημοσιογράφους, το είχε πει στον πρόεδρο του ΣΕΒΕ, Κυριάκο Λουφάκη, ότι θα έρθει στο συνέδριο από την Αθήνα με το ποδήλατο.

Ο Παύλος Ευμορφίδης ξεκίνησε την 1η Ιουνίου από την Αθήνα ποδηλατώντας και αυτός ο γύρος που κάνει θα ολοκληρωθεί στην Κρήτη. Σκοπός είναι η προβολή ενός άλλου τρόπου ζωής, ενώ όπως είναι γνωστό η εταιρεία του και φυσικά ο ίδιος εμμένουν στην αξιοποίηση φυσικών υλικών στην παραγωγική διαδικασία όπως και αξιοποίησης φυσικών υλικών για την παραγωγή προϊόντων.