Skip to main content

Με βροχές και καταιγίδες σήμερα ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες - Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες θα ενταθούν

Συνέχεια της αλλαγής του σκηνικού του καιρού σήμερα, καθώς αναμένονται σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες, με τα φαινόμενα να γίνονται πιο έντονα από το βράδυ.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι άνεμοι στα πελάγη και μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Επίσης θα υπάρξει μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία οπού τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 με ενίσχυση προς το βράδυ στα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.