Skip to main content

Με Viber και Whatsapp συζητάει η θεσσαλονικιώτικη Apifon

Η εταιρεία στοχεύει στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι διάσημες εφαρμογές για την αποστολή μηνυμάτων αμφίδρομης επικοινωνίας

Στη σύναψη στρατηγικών συνεργιών, στην παρουσίαση της καινοτόμου πολυ-καναλικής (multichannel) πλατφόρμας της αποστολής μηνυμάτων, αλλά και στην παρακολούθηση των τάσεων της διεθνούς αγοράς κινητών εφαρμογών στοχεύει η Apifon μέσω της συμμετοχής της στο Mobile World Congress 2017.

Το MWC2017, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα –σε διεθνές επίπεδο- γεγονότα στον κλάδο της ψηφιακής επικοινωνίας, θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από τις 27 Φεβρουαρίου έως και 2 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, η Apifon αποτελεί μέλος της ελληνικής αποστολής, η συμμετοχή της οποίας συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και το Enterprise Greece, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και του Corallia.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της, η εταιρεία θα παρουσιάσει το νέο της προϊόν, την πλατφόρμα αμφίδρομης επικοινωνίας για την αποστολή μηνυμάτων, η οποία παράλληλα υποστηρίζει τη διαδικτυακή αποστολή μηνυμάτων μέσω email, εφαρμογών συνομιλίας (chat app) και ειδοποιήσεων ενημερώσεων.

Στην ουσία, το σύστημα της Apifon συγχωνεύει διάφορα κανάλια και προσφέρει τη δυνατότητα αυτόματης επαναπροώθησης των μη παραδοθέντων μηνυμάτων μέσω άλλων καναλιών στον ίδιο χρήστη.

Παράλληλα, προσφέρει λεπτομερή στατιστικά στοιχεία για την πορεία και την αποτελεσματικότητα κάθε καμπάνιας.  

Μάλιστα, η Apifon βρίσκεται αυτή την περίοδο σε συζητήσεις για τη σύναψη συνεργασιών με διεθνείς εταιρείες που αναπτύσσουν εφαρμογές άμεσης αποστολής μηνυμάτων (όπως οι Viber, Whatsapp, WeChat, Kiko κλπ), με στόχο την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι εφαρμογές τους για την αποστολή μηνυμάτων αμφίδρομης επικοινωνίας.