Skip to main content

Με τον Γαβότση ο Τερζής

Την υποψηφιότητα του Αστέριου Γαβότση στο νέο δήμο Ωραιοκάστρου και τη δημοτική παράταξη «Πολιτεία με όραμα» στηρίζει η δημοτική παράταξη «Νέα Πορεία», με επικεφαλής τον Χρήστο Τερζή.
Την υποψηφιότητα του Αστέριου Γαβότση στο νέο δήμο Ωραιοκάστρου και τη δημοτική παράταξη «Πολιτεία με όραμα» στηρίζει, σύμφωνα με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Νέα Πορεία», η οποία με επικεφαλής τον Χρήστο Τερζή, είχε διεκδικήσει το δήμο Καλλιθέας στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Η απόφασή μας να συμπορευτούμε με τον Στέργιο Γαβότση στη διεκδίκηση του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου ήταν αποτέλεσμα έντονου προβληματισμού, πολύωρων συζητήσεων και πολιτικών ζυμώσεων», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει: «Για εμάς ο κ. Γαβότσης είναι εγγυητής της ενότητας, της διαφάνειας και της ισότιμης συμμετοχής. Η οκτάχρονη αυτοδιοικητική του πορεία καταδεικνύει τη σοβαρότητα και την εντιμότητα του πολιτικού άνδρα. Έχει επιτελέσει αδιαμφισβήτητα σημαντικό έργο στο δήμο Μυγδονίας και προσδοκούμε τη χρηστή του διαχείριση και στο νέο διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου».

Και καταλήγει: «Η επιλογή μας είναι σαφής και ξεκάθαρη. Αρνούμαστε πλέον να είμαστε μέρος του παρασκηνίου. Κατερχόμαστε στο προσκήνιο του προεκλογικού αγώνα καταθέτοντας την πολυετή μας εμπειρία, τείνοντας χέρι συνεργασίας και φιλίας προς όλους τους συνδημότες μας, έχοντας ως εγγυητή τον Αστέριο Γαβότση και ως γνώμονα το καλό των πολιτών της Καλλιθέας, της Μυγδονίας και του Ωραιοκάστρου».