Skip to main content

Με τον Αρτέμη Σώρρα παρομοίασε τον Τσίπρα ο Κωνσταντινόπουλος

Σήμερα τα ψέματα κατέρρευσαν και ένας καινούργιος πολιτικός απατεώνας εμφανίστηκε με ακόμη μεγαλύτερες «φούσκες», τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Σε σύγκριση του Αλέξη Τσίπρα με τον Αρτέμη Σώρρα προχώρησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» αναφερόμενος στις προεκλογικές υποσχέσεις του πρωθυπουργού και του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος:

Σχετικά με τις ψεύτικες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του κ.Τσίπρα: «Να τα θυμόμαστε: θα καταργούσαν τον ΕΝΦΙΑ, θα έδιναν 13η σύνταξη, δεν θα έκαναν περικοπές στις επικουρικές συντάξεις, δεν θα πληρώναμε διόδια, θα διέγραφαν το χρέος, και θα υποχρέωναν την κα Μέρκελ να τα δεχθεί όλα αυτά, με τη «διαπραγμάτευσή» τους… Σήμερα, η ύφεση μεγαλώνει, τα ψέματα κατέρρευσαν, και ένας καινούργιος πολιτικός απατεώνας έκανε την εμφάνισή του, με ακόμη μεγαλύτερες «φούσκες»: πριν από τον Αρτέμη Σώρρα όμως, ο «Αλέξης Σώρρας» είχε υποσχεθεί 200-300 δις ευρώ παροχές! Είναι ευθύνη όλων των πολιτικών κομμάτων, να μιλήσουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα στους πολίτες για την πραγματικότητα και να πάρουν τέλος τα ψέματα».

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι «υπάρχουν φωτογραφίες του κ.Τσακαλώτου έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, με πλακάτ για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. Τότε ήταν επαναστάτης. Σήμερα είναι Υπουργός και στέλνει τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ – αυξημένα».

Αναφερόμενος στο θέμα των ημερών, τις τηλεοπτικές άδειες, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είπε : «Να υπάρχει έλεγχος όσον αφορά τα δάνεια, την καταβολή ασφαλιστικών εισφορών, την πληρωμή των φόρων από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως και από όλες τις επιχειρήσεις. Όμως να μην εκδικείται κανείς εργαζομένους, επειδή δεν του αρέσουν οι εργοδότες. Θυμηθείτε τις διαδηλώσεις για την ΕΡΤ! Ποιος νοιάζεται σήμερα για τους 500 ανέργους του MEGA;

Δύο από τους υποψηφίους καναλάρχες συνδέονται άμεσα με τον κ.Καμμένο – ο κ. Ιβάν Σαββίδης είναι προσωπικός του φίλος και στην αίτηση έχει συμπεριλάβει πολλά στελέχη των ΑΝΕΛ – και τους κ.Τσίπρα-Παππά-Σπίρτζη-Καμμένο – ο κ. Καλογρίτσας είναι πολιτικός φίλος του κ. Παππά, κουμπάρος του κ. Σπίρτζη και του κ. Καμμένου, πήρε τις τρεις από τις πέντε εργολαβίες του δρόμου Πάτρας-Πύργου με νομοθετική ρύθμιση του κ. Σπίρτζη, και διεκδικεί άδεια τηλεοπτικού σταθμού με επικεφαλής τον κ. Αρβανίτη, διευθυντή του ρ/σ «Στο Κόκκινο».

Έτσι «σπάει» η διαπλοκή; Με κουμπάρους, φίλους, άδειες και εργολαβίες; Η όλη διαδικασία είναι ένα τηλεοπτικό σόου, ένα ρεάλιτι, παιχνίδι για να κρύψουν τον ΕΝΦΙΑ και τη φοροκαταιγίδα που έρχεται. Θα λήξει όμως πολύ σύντομα, γιατί δεν έχει καμία αξία για τους πολίτες».

Τέλος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε στις κωλλυσιεργίες στο Ελληνικό, όσον αφορά στην επένδυση στο Ελληνικό λέγοντας: «Οι μεγάλες επενδύσεις που μπορούν να φέρουν έσοδα στο δημόσιο, ανάπτυξη στη χώρα και θέσεις εργασίας στους πολίτες, δεν πραγματοποιούνται, με επιλογή και απόφαση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Δείτε τι γίνεται με το Ελληνικό: μία επένδυση ώριμη, ύψους 8 δις ευρώ, με 70.000 θέσεις εργασίας, καθυστερεί με εμπόδια που βάζουν οι Υπουργοί της Κυβέρνησης. Δεν πρέπει να ξεκινήσει επιτέλους; Εδώ κι έξι μήνες, καταθέτω επίκαιρη ερώτηση σχετικά στον κ.Τσακαλώτο κάθε εβδομάδα, και αυτός δεν προσέρχεται στη Βουλή να απαντήσει. Τώρα πλέον κατέθεσα ερώτηση στον Πρωθυπουργό ζητώντας ξεκάθαρες απαντήσεις. Δεν ξέρω γιατί κωλυσιεργούν, τι περιμένουν, τι «διαπραγματεύονται» - εδώ και ενάμιση χρόνο, οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «διαπραγματεύονται» σε διάφορα επίπεδα…».