Skip to main content

Με το δεξί ΑΕΚ - Πανιώνιος, ισοπαλίες για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό (video)

Τόσο η «Ένωση» όσο και ο «Ιστορικός» κατάφεραν να ξεκινήσουν με νίκη το πρωτάθλημα-«Δικέφαλος» και «τριφύλλι» έφυγαν με έναν βαθμό από Λειβαδιά-Χανια

Με το δεξί ξεκίνησαν το πρωτάθλημα ΑΕΚ και Πανιώνιος ενώ με ισοπαλίες από Βοιωτία και Κρήτη έφυγαν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού έχοντας ως σκόρερ του Ούγκο Αλμέιδα (14΄πεν) και Γιάκομπ Γιόχανσον (75’ ). Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες τελείωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω αποβολής των Ούγκο Αλμέιδα (28’ ) και Μάρκος Πάουλο (48’ ).

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Στην Κέρκυρα, ο Πανιώνιος κέρδισε την ομώνυμη ομάδα με 0-1 χάρη σε γκολ του Φιορίν Ντουρμισάι (53’ ). Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες έχασαν από ένα πέναλτι με πρωταγωνιστές του Ροτζέριο Τουράμ (39’ για τους γηπεδούχους) και Μασούντ Σοτζέϊ (45’ για τους φιλοξενούμενους).

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Στη Λιβαδειά, ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 κόντρα στον Λεβαδειακό με τους γηπεδούχους να φτάνουν πιο κοντά με τους Μοχάμεντ Γιουσούφ και Πέτρο Γιακουμάκη να μην μπορούν να νικήσουν τον Ροντρίγκο Ρέι.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Τέλος στα Χανιά, ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Πλατανιά. Το σκορ για το «τριφύλλι» άνοιξε ο Αντρέ Τσάβες (72΄) ενώ για τους γηπεδούχους ισοφάρισε ο Νίκος Κοροβέσης (79’ ).

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ