Skip to main content

Με τη στήριξη της ΔΕΘ - Helexpo η «Egnatia Expo» στην Πτολεμαϊδα

Η «Egnatia Expo 2015», η νέα μεγάλη έκθεση της Δυτικής Μακεδονίας, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της με την υποστήριξη της ΔΕΘ-Helexpo.

Η «Egnatia Expo 2015», η νέα μεγάλη έκθεση της Δυτικής Μακεδονίας, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της με την υποστήριξη της ΔΕΘ-Helexpo, του μεγαλύτερου εκθεσιακού οργανισμού της χώρας.

«Η είδηση αλλάζει τελείως τα δεδομένα της Έκθεσης, καθώς οι διοργανωτές, οι εκθέτες αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τα μέγιστα από την παροχή τεχνογνωσίας που θα φέρει η ΔΕΘ-HELEXPO στην περιοχή» σημειώνεται σε ανακοίνωση.

«Σε δεύτερο επίπεδο, εύκολα γίνεται αντιληπτό πως αναβαθμίζεται σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό η διοργάνωση, καθώς σφραγίζεται με το κύρος της ΔΕΘ-Helexpo, ενός παγκόσμια αναγνωρισμένου εκθεσιακού φορέα, ο οποίος θα υποστηρίξει την «Egnatia Expo 2015» με όλα τα κανάλια προώθησης που έχει στη διάθεσή του.

Η Έκθεση εμφανίζει σχεδόν ολική πληρότητα, και λίγα είναι τα διαθέσιμα περίπτερα που έχουν απομείνει. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στους εσωτερικούς αλλά και τους εξωτερικούς χώρους της Έκθεσης, συνεχίζεται καθημερινά.

Πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος φορέας ή επιχείρηση, από τον κ. Μποτονάκη Σοφοκλή (Τηλ. 6909909500) & στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630-27265,  9:30πμ-1:30μμ), αλλά και στο site της έκθεσης, στη διεύθυνση http://www.egnatiaexpo.gr