Skip to main content

Με τη συνδρομή του ΤΕΕ η αποκατάσταση των σπιτιών στη Δυτική Αττική

Οι εθελοντές του Επιμελητηρίου πρόκειται να διενεργήσουν τις αναγκαίες μελέτες και τις πρώτες απαραίτητες εργασίες για τα σπίτια των πληγέντων.

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής αναλαμβάνει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Οι εθελοντές του Επιμελητηρίου πρόκειται να διενεργήσουν τις αναγκαίες μελέτες και τις πρώτες απαραίτητες εργασίες, για να καταστούν λειτουργικά τα σπίτια που επλήγησαν από την κακοκαιρία.

«Έχουμε αναλάβει μία δράση έμπρακτης στήριξης των συμπολιτών μας στη Δυτική Αττική, που βίωσαν τις επιπτώσεις της πλημμύρας. Συγκεκριμένα, με την ενεργό συμμετοχή και αλληλεγγύη που έχουν εκφράσει οι διπλωματούχοι μηχανικοί και οι τεχνικές εταιρείες που είναι μέλη του ΤΕΕ, θα αναλάβουν να διενεργήσουν τις απαραίτητες μελέτες και τις αναγκαίες πρώτες εργασίες, ώστε να καταστούν λειτουργικά τα σπίτια των πολιτών που έπαθαν ζημιά από τις πλημμύρες» εξηγεί, μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Στασινός. Και προσέθεσε: «Ουσιαστικά προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε σχετικά άμεσα το βασικό θέμα της στέγασης των πολιτών που μένουν εκεί και δεν μπορούν να μείνουν στα σπίτια τους τώρα».