Skip to main content

Μητσοτάκης: Με θετικό πρόσημο η αποψινή ομιλία στο Βελλίδειο

Ικανοποίηση από τη Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Θεσσαλονίκης στο κεντρικό κομματικό επιτελείο - Τα πηγαδάκια από τη συνάντηση στο Ηλέκτρα Παλλάς

Μια πρώτη γεύση από την κεντρική ομιλία του απόψε στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», που θα είναι με θετικό πρόσημο, πήραμε από τις χτεσινές επισκέψεις του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό είπε ο ίδιος χτες, σε συνομιλία που είχε στην καθιερωμένη ετήσια συνάντησή του με δημοσιογράφους, στο περιθώριο της επίσκεψής του στη ΔΕΘ. Η συνάντηση έγινε στο Ηλέκτρα Παλλάς χτες το βράδυ και ο κ. Μητσοτάκης ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Βασίλης Κικίλιας, Μακάριος Λαζαρίδης, Λευτέρης Αυγενάκης, Φάνης Παπάς και πολλά στελέχη της ΝΔ έδωσαν το παρών και είχαν ενδιαφέροντα «πηγαδάκια» με δημοσιογράφους.

Σε ένα από αυτά, ο κ. Αυγενάκης υπεραμύνθηκε του φετινού προγράμματος εκδηλώσεων της ΝΔ στο πλαίσιο της ΔΕΘ, επισημαίνοντας ότι μπορεί να μην είχαν έντονο τοπικό χαρακτήρα, όμως οι θεματικές ήταν πολύ ενδιαφέρουσες και τελικά αποφεύχθηκε ο κίνδυνος των εσωστρεφών εκδηλώσεων, δεδομένου ότι πολύς κόσμος εκτός ΝΔ τις παρακολούθησε. «Άλλωστε η Έκθεση έχει διεθνή χαρακτήρα κι αυτόν πρέπει και να τον σεβαστούμε και να τον τονίσουμε», είπε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Επίσης, ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα και κανένα πρόβλημα με τη Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ Θεσσαλονίκης, παρέχοντας έτσι στήριξη στην πρόεδρο, Βίκυ Ευταξά. Γι' αυτό άλλωστε είχε φροντίσει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης στον μεσημεριανό καφέ του στο κέντρο της πόλης, όπου κάθισε μαζί με την πρόεδρο της Διοικούσας, αλλά και τα στελέχη της γραμματείας Οργανωτικού και τους ευχαρίστησε για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων.

Πριν τη συνάντηση με τους δημοσιογράφους, ο κ. Μητσοτάκης φέρεται να είχε μεταβεί στο «Βελλίδειο», προκειμένου να έχει ο ίδιος άποψη για το στήσιμο της αποψινής κεντρικής ομιλίας του στις 19.30'.

Σήμερα στις 10.45' ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, στο περίπτερο της Περιφέρειας στη ΔΕΘ, προτού αρχίσει την καθιερωμένη βόλτα του στους χώρους του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου.