Skip to main content

Με σβηστές μηχανές στους ομίλους του Europa League ο ΠΑΟΚ (video)

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Ντιναμό Τιφλίδας στην Τούμπα με 2-0 και πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Για τέταρτη σερί σεζόν ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στους ομίλους του Europa League! Το συγκρότημα του Βλάνταν Ίβιτς, έχοντας το υπέρ του 3-0 από τη Γεωργία, επικράτησε με 2-0 της Ντιναμό Τιφλίδας για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Με το …καλημέρα ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στην αναμέτρηση. Πιο συγκεκριμένα στο 5’ ο Ροντρίγκες μετά από όμορφη ατομική ενέργεια και συνεργασία με τον Περέιρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ.

Το συγκρότημα του Βλάνταν Ίβιτς είχε την κατοχή της μπάλας, καταφέρνοντας να διπλασιάσει τα τέρματά του με τη συμπλήρωση των 45’.

Ο Ροντρίγκες κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Τζάλμα Κάμπος αποτυχημένα, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει.

Στη συνέχεια της φάσεις ο Περέιρα εκτέλεσε κόρνερ και ο Τζαβέλλας με κεφαλιά έγραψε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει ψηλά, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντιδράσουν.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το επίσημο ντεμπούτο του με το σύλλογο πραγματοποίησε ο Φερνάντο Βαρέλα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα δώσει για άλλη μία σεζόν το «παρών» στην κλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης την Παρασκευή (26/8, 14:00) στο Μονακό.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς (66' Κίτσιου), Κρέσπο (76' Βαρέλα), Τζαβέλλας, Μάτος, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάχοφ (57' Μπίσεσβαρ), Τζάλμα, Περέιρα, Ροντρίγκες

Ντιναμό Τιφλίδας: Σκριμπ, Λομπζανίτζε, Ρενέ, Αμισουλασβίλι, Σπίτσιτς, Τσιντζάτζε (74' Βέλεβ), Παρουνασβίλι, Παπουνασβίλι, Άλβαρο, Κιτεϊσβιλι (62' Τσαντουρισβίλι), Ντβαλισβίλι (76' Μικελτάτζε)