Skip to main content

Με στόχο το προβάδισμα για την πρόκριση στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ

Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για την πρόκριση του στους «8» του Κυπέλλου φιλοδοξεί να κάνει σήμερα στο Αγρίνιο ο Δικέφαλος κόντρα στον Παναιτωλικό

Με στόχο προβάδισμα πρόκρισης στο Αγρίνιο
Να... ζεστάνει ξανά τον κόσμο του, μετά την ήττα-σοκ στην Τούμπα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα επιχειρήσει σήμερα (17:15) ο ΠΑΟΚ, κάνοντας το πρώτο βήμα για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο.

Ο Δικέφαλος θέλει να «επιστρέψει» στα θετικά αποτελέσματα, αφού ο θεσμός του Κυπέλλου είναι πρωταρχικός στόχος για τον σύλλογο. 

Πιθανή ενδεκάδα

Ο Παναγιώτης Γλύκος για πρώτη φορά φέτος θα είναι κάτω από τα δοκάρια σε αγώνα Κυπέλλου με τον Λέοβατς στα αριστερά και τον Κίτσιου στα δεξιά. Ο Κρέσπο με τον Βαρέλα θα είναι στο κέντρο της άμυνας ενώ τη θέση του «εξαριού» διεκδικεί ο Κάτσε από τον Κάνιας. Ο Τσίμιροτ με τον Μπίσεσβαρ θα είναι πίσω από τον Αθανασιάδη που έχει το προβάδισμα για την κορυφή με τους Πέλκα και Περέιρα να είναι στα άκρα.

Ως εναλλακτική λύση για το άκρο της επίθεσης είναι και ο Μυστακίδης ενώ θυμίζουμε ότι έτοιμος είναι και ο Σάκχοφ που απουσίασε στους τελευταίους αγώνες.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Μάτος και Κάμπος.