Skip to main content

Με στάση πληρωμών κινδυνεύει ο δήμος

Τον κίνδυνο ο Δήμος Θεσσαλονίκης να κηρύξει στάση πληρωμών, εξαιτίας της δέσμευσης των χρημάτων του στις τράπεζες, υπογράμμισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, καλώντας τον πρωθυπουργό να δώσει άμεσα λύση.
Τον κίνδυνο ο δήμος Θεσσαλονίκης να κηρύξει στάση πληρωμών, εξαιτίας της δέσμευσης των χρημάτων του στις τράπεζες, υπογράμμισε ο  δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, καλώντας παράλληλα τον πρωθυπουργό να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα.

Όπως τονίζει ο κ. Παπαγεωργόπουλος, η κυβέρνηση με τελείως αστήριχτες δικαιολογίες και με τελείως παράνομο τρόπο δέσμευσε τέσσερις μήνες πριν τις εκλογές τα χρήματα του Δήμου στις τράπεζες, «τα χρήματα δηλαδή των Θεσσαλονικέων».

«Έτσι ο Δήμος Θεσσαλονίκης ο οποίος ήταν μέχρι σήμερα συνεπέστατος σε όλες του τις υποχρεώσεις, από αύριο δεν θα έχει χρήματα για να πληρώσει τη μισθοδοσία των 300 εργαζομένων στις Δημοτικές μας Επιχειρήσεις, το πετρέλαιο με το οποίο κινούνται τα απορριμματοφόρα της Καθαριότητας, το φαγητό των παιδιών που φιλοξενούμε στους Παιδικούς Σταθμούς και στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός», συνεχίζει.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος καλεί τον πρωθυπουργό να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα, αλλά και τους αρχηγούς όλων των κομμάτων να πάρουν θέση στο θέμα.