Skip to main content

Με συννεφιά και πιθανές βροχές τα εγκαίνια της ΔΕΘ

Στην πόλη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες - Από 18 έως 28 βαθμούς η θερμοκρασία

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια. Τα φαινόμενα που στα δυτικά και πιθανώς στην κεντρική Στερεά, την Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία θα είναι κατά τόπους ισχυρά, θα εξασθενήσουν από το απόγευμα.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση θα υπάρξει από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος θα παραμείνει ο καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα πνέει από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους ισχυρές με σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Στη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαονόμενα που κατά τόπους θα είναι ισχυρά θα εξασθενίσουν από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, αναμένονται νεφώσεις αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια και σταδιακά και στα υπόλοιπα με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην κεντρική Στερεά και τη Θεσσαλία. Βελτίωση από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι αίθριος με παροδικές νεφώσεις από το απόγευμα στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή αναμένονται στα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στο Ιόνιο. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης, η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.