Skip to main content

Με Πρίγιοβιτς (!) στη Λεωφόρο για την πρώτη μάχη ο ΠΑΟΚ (video)

Τις τελευταίες ημέρες προπονείται κανονικά με την ομάδα και πλέον υπολογίζεται για τους αγώνες του Δικεφάλου - Οι 20 εκλεκτοί του Ίβιτς

Με 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή θα πετάξει ο ΠΑΟΚ για την Αθήνα προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό τη Μεγάλη Τετάρτη για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του θα βρίσκεται κι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός, ο οποίος επιστρέφει έπειτα από το κάταγμα στην κλείδα που υπέστη στις 15 Μαρτίου, τις τελευταίες ημέρες προπονείται κανονικά με την ομάδα και πλέον υπολογίζεται για τους αγώνες του Δικεφάλου.

Όπως αναφέρει σε σχετική ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ουσιαστικά η μοναδική προπόνηση της ομάδας ανάμεσα στα δύο ματς με τον Παναθηναϊκό πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και ήταν αφιερωμένη στην τακτική. Ο Βλάνταν Ίβιτς εξήγησε στους ποδοσφαιριστές του το αγωνιστικό πλάνο για τον αγώνα της Λεωφόρου, ενώ το τελευταίο σκέλος του προγράμματος περιελάμβανε δουλειά στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σέρβος τεχνικός επέλεξε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα. Στην αποστολή είναι και ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος προπονήθηκε δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στους κοιλιακούς κι έτσι βρίσκεται στη διάθεση του Ίβιτς.

Η 20μελής αποστολή αποτελείτα από τους: Γλύκο, Σιαμπάνη, Μάτος, Κίτσιου, Λέοβατς, Μαλεζά, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ουάρντα, Ενρίκε, Κάμπος, Ματθαίου, Αθανασιάδη, Κουλούρη και Πρίγιοβιτς.