Skip to main content

Με «Πρίγιο» για να τσεκάρει το εισιτήριο για τους «8» ο ΠΑΟΚ

Έτοιμος να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ο Δικέφαλος, κόντρα στον Παναιτωλικό - Οι σκέψεις Ίβιτς για την ενδεκάδα

Να σφραγίσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ψάχνει απόψε ο ΠΑΟΚ (19:39), στην Τούμπα, κόντρα στον Παναιτωλικό, αφού βρίσκεται με το.. ένα πόδι στους «8», μετά τη νίκη με 0-2 στο Αγρίνιο, στον πρώτο αγώνα.

Το μεγάλο αβαντάζ της εκτός έδρας νίκης δίνει στον Βλάνταν Ίβιτς την ευχέρεια να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, όπως συνηθίζει, άλλωστε, στα παιγνίδια που έδωσε φέτος ο Δικέφαλος για τη δεύτερη τη τάξει εγχώρια διοργάνωση.

Εκτός αποστολής έχουν τεθεί οι Γλύκος, Λέοβατς, Μάτος, Τσίμιροτ, Αθανασιάδης, Βελλίδης, Κοροβέσης, Κάτσε, Χατζηισαϊας και ο ανέτοιμος Λάμπρου.

Από εκεί και πέρα, για πρώτη φορά σε αποστολή συμπεριελήφθη ο νεοαποκτηθείς Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος το πιθανότερο είναι να μπει σαν αλλαγή στην αναμέτρηση, προκειμένου να αρχίσει να εγκλιματίζεται στο νέο ποδοσφαιρικό του περιβάλλον. Ο 26χρονος επιθετικός δεν είναι ακόμη απολύτως έτοιμος, αλλά το σημερινό ματς είναι το κατάλληλο για «γνωριστεί» ακόμη καλύτερα με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Βλάνταν Ιβιτς θα παρατάξει πιθανώς τον ΠΑΟΚ με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπρκιτς, στο κέντρο της άμυνας οι Βαρέλα, Μαλεζάς, αριστερά στην άμυνα ο Δεληγιαννίδης, δεξιά ο Κίτσιου, αμυντικά χαφ οι Κάνιας, Χαρίσης, στο αριστερό «φτερό» ο Μυστακίδης, στο δεξί ο Περέιρα και ο Μπίσεσβαρ θα βρίσκεται πίσω από τον Κουλούρη.