Skip to main content

Με Πλατέλλα στο Αίγιο ο Άρης - Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων»

Εκτός της «κιτρινόμαυρης» αποστολής έμειναν οι Μπράνα Νίκιτς, Δημήτρης Ανάκογλου, Ντάρσι Νέτο, Λούκα Μιλούνοβιτς, Άρης Λώττας και Γιάννης Μαντζάρης

Την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου (20:30), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Στεφάνοβιτς, Μουμίν, Δεληζήσης, Διαμαντόπουλος, Πασάς, Κάσσος, Πλατέλλας, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Τζανακάκης, Μπαργκάν, Μπούρμπος, Καπνίδης, Παυλίδης, Τσουμάνης, Κλιγγόπουλος και Καλούδης.

Εκτός της «κιτρινόμαυρης» αποστολής έμειναν οι Μπράνισλαβ Νίκιτς, Δημήτρης Ανάκογλου, Ντάρσι Νέτο, Λούκα Μιλούνοβιτς, Άρης Λώττας και Γιάννης Μαντζάρης.

Αναλυτικά και η αποστολή του Παναιγιάλειου για το αυριανό ματς όπως καταρτίστηκε από τον Νίκο Κουρμπανά:

Σε αυτή κλήθηκαν οι: Πολίτης, Αθανασίου, Τσερκέζος, Ρέλλας, Παπαχρήστος, Κοντοχρήστος, Στίκας, Ιντζίδης, Βλάχος, Ντέμο, Μπρους, Γκούμας, Γαβριηλίδης, Καζναφέρης, Κριστέτο, Σταματής, Αρναρέλλης, Σκαρτσίλας, Γκούφας, Γεωργακόπουλος και Κόκκορης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κανάλς, Βατουσιάδης, Σμίλτος (τιμωρημένος), Σακελλαρόπουλος, Τσάπαλος και Τσουρής.