Skip to main content

Ellinair: Ξεκινά πάλι το Θεσσαλονίκη-Αθήνα, πτήσεις και για νησιά

Από την Παρασκευή 17 Ιουνίου ξεκινά εκ νέου το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα με συχνότητα 2 φορές την εβδομάδα από την Ellinair.

Την επανέναρξη του δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Αθήνα από την Παρασκευή 17 Ιουνίου με συχνότητα 2 φορές την εβδομάδα ανακοίνωσε η Ellinair, η αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Μουζενίδη. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A319 κάθε Παρασκευή και Κυριακή.

Επιπλέον, στο πρόγραμμα τακτικών πτήσεων της Ellinair ενισχύεται το ήδη υπάρχον δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο (με συχνότητα 3 φορές την εβδομάδα), το οποίο πλέον από τη Δευτέρα 13 Ιουνίου θα πραγματοποιείται 4 φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή).

Επίσης, η Σαντορίνη συνδέεται και πάλι με την Αθήνα και με τη Θεσσαλονίκη, αφού επανεντάσσονται τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Σαντορίνη, με συχνότητα 4 φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή) και Αθήνα – Σαντορίνη 3 φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή). Ταυτόχρονα, εγκαινιάζεται το δρομολόγιο Ηράκλειο – Σαντορίνη, με συχνότητα 2 φορές την εβδομάδα. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Boeing 737 κάθε Δευτέρα και Τετάρτη.

Εξάλλου, από την Κυριακή 26 Ιουνίου στο πρόγραμμα των δρομολογίων θα περιλαμβάνεται και η πτήση Θεσσαλονίκη – Ρόδος με συχνότητα 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Κυριακή. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A319.

Τέλος, η Ellinair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι την Πέμπτη 7 Ιουλίου εγκαινιάζεται το δρομολόγιο, Θεσσαλονίκη – Κύθηρα με συχνότητα 2 φορές την εβδομάδα. Τις πτήσεις θα πραγματοποιεί αεροσκάφος Avro RJ85 κάθε Πέμπτη και Κυριακή.

Υπενθυμίζεται ότι σε όλες τις πτήσεις της Ellinair, ο επιβάτης έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει με αποσκευή βάρους έως και 20 κιλών, χωρίς χρέωση, καθώς και χειραποσκευή 5-8 κιλών, ανάλογα με τον τύπο αεροσκάφους.