Skip to main content

Με περικοπές η Έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας

Στο πνεύμα της σκληρής εποχής λιτότητας θα διοργανωθεί φέτος, από 24 έως 26 Σεπτεμβρίου, η ετήσια έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας στη Νέα Καρβάλη.
Περιορισμένης έκτασης θα είναι φέτος η ετήσια Έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας, στα τέλη του ερχόμενου Σεπτεμβρίου, καθώς το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού αποφάσισε να προσαρμόσει τη διοργάνωσή της στα σημερινά, δύσκολα οικονομικά δεδομένα για τη χώρα μας.

Με δυσμενείς προβλέψεις όσον αφορά στους χορηγούς, που στήριζαν παραδοσιακά την Έκθεση τα προηγούμενα χρόνια, το Επιμελητήριο Καβάλας θα περιορίσει φέτος τα περίπτερα στον ήδη στεγασμένο χώρο του Εκθεσιακού – Συνεδριακού Κέντρου «Απόστολος Μαρδύρης», χωρίς εξωτερικές επεκτάσεις που στοίχισαν πέρυσι επιπλέον 60.000 ευρώ και δεν απέδωσαν οικονομικά.

Η φετινή Έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας θα διοργανωθεί από τις 24 έως τις 26 Σεπτεμβρίου, με τα εγκαίνιά της να πραγματοποιούνται την Παρασκευή 24/9 και το Σαββατοκύριακο με ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό.

Στις Εκθέσεις του Επιμελητηρίου Καβάλας συμμετέχουν κάθε χρόνο εταιρίες και φορείς από την Ελλάδα, την Κύπρο, τα Βαλκάνια κι άλλες χώρες.

Στην τελευταία συνεδρίαση του δ.σ. του Επιμελητηρίου Καβάλας ψηφίσθηκε ο ετήσιος απολογισμός (2009), σύμφωνα με τον οποίο το Επιμελητήριο κατέγραψε έσοδα 1.192.974 ευρώ, έξοδα 1.160.619 ευρώ –με ταμειακό υπόλοιπο 44.848 ευρώ.