Skip to main content

Με «μπροστάρη» τον Ορέστη Τσανγκ το άνοιγμα του δήμου στους Κινέζους

Ο παίκτης του Survivor πρόκειται να συμμετάσχει σε εκδήλωση του δήμου και του τμήματος Τουρισμού, στις 15 Σεπτεμβρίου, στη ΔΕΘ

Σάρκα και οστά παίρνει πλέον η συνεργασία του Ορέστη Τσανγκ από το Survivor με τον δήμο Θεσσαλονίκης, όπως είχε προαναγγελθεί από τις αρχές του καλοκαιριού.

Όπως έγινε γνωστό, παρά τις αντιδράσεις που είχαν διατυπωθεί στο παρελθόν από δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor Ορέστης Τσανγκ θα συνεργαστεί με τη δημοτική αρχή κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να συμμετάσχει σε εκδήλωση του δήμου και ειδικότερα του τμήματος Τουρισμού, στις 15 Σεπτεμβρίου, στη ΔΕΘ.

Στην εκδήλωση, με ακροατήριο Κινέζους επιχειρηματίες και εκθέτες της 82ης ΔΕΘ – καθώς η Κίνα είναι τιμώμενη χώρα - θα παρουσιαστεί η Θεσσαλονίκη από τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Σπύρο Πέγκα.

Η παρουσίαση της πόλης από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο θα γίνει στα αγγλικά, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει αυτή του Ορέστη Τσανγκ προς τους επιχειρηματίες στα κινέζικα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοφιλής παίκτης του τηλεπαιχνιδιού είχε προαναγγείλει τον περασμένο Ιούνιο ότι την αναγνωρισιμότητα που κέρδισε από την συμμετοχή του στο Survivor, θα την αξιοποιήσει για να βοηθήσει την πόλη να προβληθεί ακόμα περισσότερο.

Τότε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου όπου είχε παρευρεθεί και ο Ορέστης Τσανγκ, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος είχε σημειώσει πως «ένας από τους λόγους που θα αξιοποιηθεί ο γνωστός πλέον επιχειρηματίας είναι διότι στη φετινή ΔΕΘ είναι τιμώμενη χώρα η Κίνα».

Πάντως η παρουσία του παίκτη του Survivor στο δήμο Θεσσαλονίκης είχε προκαλέσει την αντίδραση του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης Γιώργου Αβαρλή, ο οποίος είχε μιλήσει με σκληρά λόγια για τον Ορέστη Τσανγκ, τον οποίο αποκάλεσε «καραγκιόζη».