Skip to main content

Με μόλις ένα ευρώ έχεις τη δυνατότητα να δεις τον μπασκετικό ΠΑΟΚ!

Η γενική είσοδος είναι 1€ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου (απαιτείται ο αριθμός ΑΜΚΑ) εκτός από τα VIP ενώ ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας

Την «ημέρα ΠΑΟΚ-ημέρα μπάσκετ» καθιερώνει από φέτος η ασπρόμαυρη ΚΑΕ στο πλαίσιο της έντονης κοινωνικής δραστηριότητας όλου του συλλόγου και του εορταστικού χαρακτήρα που υπάρχει τις πρώτες ημέρες του Απριλίου.

Για τον λόγο αυτό, στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας, το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Κόροιβος, που θα διεξαχθεί στο «PAOK Sports Arena» το Σάββατο 8 Απριλίου στις 17:00, η γενική είσοδος στο γήπεδο θα είναι στην συμβολική τιμή του 1 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κόροιβος Αμαλιάδας θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017, από το PAOK Sports Arena, το online δίκτυο της tickethour και τα καταστήματα Γερμανός.

Η γενική είσοδος είναι 1€ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου (απαιτείται ο αριθμός ΑΜΚΑ), εκτός από τις θύρες VIP, για τις οποίες δεν θα εκδοθούν εισιτήρια ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.