Skip to main content

Με Μιλιένοβιτς αλλά χωρίς Μαργαρίτη ταξιδεύει στη Λευκάδα ο ΠΑΟΚ

Ο αρχηγός του Δικεφάλου ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, οι ενοχλήσεις στο γόνατο δεν έχουν υποχωρήσει και έμεινε στη Θεσσαλονίκη.

Με τον Νέναντ Μιλιένοβιτς, αλλά χωρίς τον Βαγγέλη Μαργαρίτη αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Λευκάδα, όπου αύριο Σάββατο (8/10/2016, 17:00) αντιμετωπίζει την τοπική και νεοφώτιστη Δόξα, για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος μπάσκετ.

Ο Σέρβος γκαρντ ακολούθησε και σήμερα εντατικό πρόγραμμα θεραπείας, αλλά η συμμετοχή του παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη για τον αγώνα του Σαββάτου και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, οι ενοχλήσεις στο γόνατο δεν έχουν υποχωρήσει και έμεινε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμά του και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Δευτέρα.

Ο Δικέφαλος πραγματοποίησε σήμερα το πρωί μία προπόνηση στο PAOK Sports Arena και αμέσως μετά αναχώρησε οδικώς για την Λευκάδα. Στην αποστολή συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Μπράντον Τέιλορ, Νέναντ Μιλιένοβιτς, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Καραμανώλης, Τζόρνταν Σάιμπερτ, Νίκος Καμάρας, Νταρίλ Μπράιαντ, Ζάνις Πέινερς και Κιθ Κλάντον.