Skip to main content

Με μία λωρίδα κυκλοφορίας ο δρόμος για το αεροδρόμιο Μακεδονία

Με μία λωρίδα κυκλοφορίας λιγότερη θα είναι ο δρόμος που συνδέει τα «Πράσινα Φανάρια» και τη Νέα Μηχανιώνα (επαρχιακή οδός) για 20 μέρες.

Με μία λωρίδα κυκλοφορίας λιγότερη θα είναι ο δρόμος που συνδέει τα «Πράσινα Φανάρια» και τη Νέα Μηχανιώνα (επαρχιακή οδός) για 20 μέρες, ώστε ο Δήμος Θερμαϊκού να κόψει τα χόρτα και να καθαρίσει το διαχωριστικό στηθαίο ασφαλείας.

Σήμερα εγκρίθηκαν από το περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ώστε να εκτελεστεί το έργο, σε έναν από τους πολυσύχναστους δρόμους, που εξυπηρετεί όχι μόνο τα ανατολικά τουριστικά προάστια της Θεσσαλονίκης, αλλά και το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Όπως προβλέπεται από τη σχετική εισήγηση που παρουσίασε ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, Στάθης Αβραμίδης, θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο χιλιόμετρο στο οποίο θα εκτελεστούν οι εργασίες για το επόμενο εικοσαήμερο.

Πρόκειται για το τμήμα από την αρχή του στηθαίου στην Περαία μέχρι τον κόμβο του Lidl. Όλο αυτό το διάστημα η κυκλοφορία θα γίνεται από τις υπόλοιπες λωρίδες.