Skip to main content

Με μαύρες σημαίες στο δημαρχείο απειλεί ο Παπαγεωργόπουλος

Μαύρες σημαίες απειλεί να βάλει και πάλι στο δημαρχείο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο οποίος δίνει προθεσμία 40 ημερών στην κυβέρνηση για να ξεκαθαρίσει τις θέσεις της.
Μαύρες σημαίες απειλεί να αναρτήσει και πάλι στο δημαρχείο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Όπως επεσήμανε ο κ. Παπαγεωργόπουλος σε δηλώσεις του αναφερόμενος στο σχέδιο «Καλλικράτης», η αυτοδιοικητική οικογένεια αποφάσισε να δώσει προθεσμία 40 ημερών στην κυβέρνηση για να ξεκαθαρίσει τις θέσεις της σε τρία θέματα, τα οποία η ΚΕΔΚΕ χαρακτηρίζει προαπαιτούμενα για την εφαρμογή του σχεδίου.

Πρόκειται για τη χωροθέτηση των προτεινόμενων δήμων, την οικονομική στήριξη του όλου εγχειρήματος, τη ρύθμιση των ανεξόφλητων χρεών και τη διευθέτηση του σχήματος που τελικά θα ισχύσει για τη μητροπολιτική διακυβέρνηση σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

«Σε περίπτωση που παρέλθει άκαρπη η προθεσμία των 40 ημερών, τότε την επόμενη μέρα σταματά ο διάλογος, συγκαλείται έκτακτο συνέδριο και προχωρούμε σε κινητοποιήσεις, τη μορφή των οποίων θα αποφασίσει το συνέδριο», εξήγησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.