Skip to main content

Όλο το πρόγραμμα της Superleague - Πρεμιέρα στη Λειβαδιά ο ΠΑΟΚ

Δεν θα παίξει κάποιο ντέρμπι ο Δικέφαλος του Βορρά στις επτά αγωνιστικές της τιμωρίας που θα εκτίσει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στη Λειβαδιά θα παίξει ο ΠΑΟΚ τον πρώτο του αγώνα της νέας περιόδου στο πρωτάθλημα της Superleague.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει τιμωρηθεί με επτά αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια του τελικού του κυπέλλου.

Η κληρωτίδα δεν έβγαλε κάποιο ντέρμπι μέσα σε αυτές τις επτά αγωνιστικές.

Οι πρώτες επτά εντός έδρας αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν είναι απέναντι σε Κέρκυρα, Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο και Παναθηναϊκό, ωστόσο στο ενδιάμεσο η ομάδα του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς θα έχει δώσει τουλάχιστον έναν αγώνα Κυπέλλου εντός έδρας, συνεπώς θα υποδεχθεί με κόσμο τους Πράσινους στην Τούμπα την 14η αγωνιστική.

Κατά τα άλλα, μόνο ένα ντέρμπι κεκλεισμένων των θυρών έβγαλε η κληρωτίδα για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Superleague της επόμενης περιόδου (2017-2018).

Πρόκειται για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός της 5ης αγωνιστικής, το οποίο θα πραγματοποιηθεί χωρίς θεατές, λόγω της ποινής των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που θα εκτίσει ο δικέφαλος του Νότου.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα παίξουν κεκλεισμένων των θυρών με ΑΕΛ και Παναιτωλικό αντίστοιχα την πρώτη αγωνιστική, ενώ ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Κρήτη για παίξει με τον Πλατανιά.

Η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος (19-20 Αυγούστου):

Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης
Ξάνθη - Λαμία
Πλατανιάς - Παναθηναϊκός
ΑΕΚ - Παναιτωλικός (κεκλεισμένων των θυρών)
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα
Ολυμπιακός - ΑΕΛ (κεκλεισμένων των θυρών)
Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ
Κέρκυρα - Πανιώνιος