Skip to main content

Με κόσμο και των δύο ομάδων θα διεξαχθεί ο αγώνας Ηρακλής-Πανιώνιος

Η κυανέρυθρη ΠΑΕ αιτήθηκε τη χορήγηση 80 εισιτηρίων για τις ανάγκες των μεμονωμένων οπαδών της, αίτημα που έγινε δεκτό από τους ανθρώπους του Γηραιού.

Δεκτό έγινε το αίτημα του Πανιωνίου για χορήγηση εισιτηρίων από την ΠΑΕ Ηρακλής αναφορικά με την σαββατιάτικη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και αναμένεται να υπάρξει η αντίστοιχη κίνηση από τους ανθρώπους των κυανέρυθρων στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κυανόλευκης ΠΑΕ:

«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και αφορούσε στα μέτρα τάξης ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα (01/10, 20:30) ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague Ελλάδα.

Το «παρών» έδωσαν οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Τροχαίας, της Ασφάλειας, της ΔΕΑΒ, της Superleague και της φιλοξενούμενης ομάδας, ενώ την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, Μάκης Σαρλής.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος, δια μέσου του εκπροσώπου της, αιτήθηκε τη χορήγηση 80 εισιτηρίων για τις ανάγκες των μεμονωμένων οπαδών της που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ απάντησε θετικά στο αίτημα των φιλοξενουμένων και τόνισε μάλιστα ότι θα έχει διαθέσιμο και μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων, εφόσον παραστεί ανάγκη.

Φυσικά, στο δεύτερο γύρο θα υπάρξει ανταποδοτικότητα από πλευράς της νεοσμυρνιώτικης ομάδας, καθώς οι υπεύθυνοι του Πανιωνίου δεσμεύτηκαν για χορήγηση εισιτηρίων και κερκίδας προς τους φιλάθλους του ΗΡΑΚΛΗ που θα βρεθούν στην Αθήνα».