Skip to main content

Με Κοντρέρας στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και ο Πανιώνιος τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη

Σήμερα πραγματοποιούνται τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Πανιώνιος- ΠΑΟΚ

Στις 19:00 (novasports1) ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ  στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

 Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στη Τούμπα την προηγούμενη αγωνιστική με 2-1, και με βαρύ το κλίμα στην ομάδα και τη διοίκηση, ο δικέφαλος ελπίζει σε ανάκαμψη. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο, προκειμένου ο δικέφαλος να... μαζέψει τα κομμάτια του. Στα θετικά για τον ΠΑΟΚ είναι η επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Πάμπλο Κοντρέρας.Ο διεθνής Χιλιάνος αμυντικός προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και έτσι τέθηκε στην διάθεση του ΦερνάντοΣάντος. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βιτόλο, ενώ εκτός προπονήσεων παραμένουν οι Σνάουτσνερ και Αμπουμπακάρι.

Από εντός έδρας ήττα προέρχεται και ο Πανιώνιος (1-3 με τον Αστέρα Τρίπολης) ενώ χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ομάδας τη Δευτέρα. Ο Εμίλιο Φερέρα ανακοίνωσε αποστολή 20 παικτών στην οποία βρίσκεται και οΦαμπιάν Εστογιανόφ που βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφήτου στην αγωνιστική δράση.
ΑΕΚ- ΟΣΦΠ

Τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων έχουν στραφεί στο μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 21:15 (novasports1) στο ΟΑΚΑ.

 Τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα έχασε την προηγούμενη αγωνιστική η ΑΕΚ, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Ήπειρο. Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό την αποστολή που πρόκειται να χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σίγουρη ωστόσο θεωρείται η συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα του Ισμαέλ Μπλάνκο.

Με την ψυχολογία στα ύψη πηγαίνει στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός, μετά τη μεγάλη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με 2-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα. Την παρθενική του εμφάνιση στον πάγκο θα πραγματοποιήσει ο νέος προπονητής των πρωταθλητών, βραζιλιάνος Ζίκο. Οι Πειραιώτες έχουν ως βασικό τους όπλο την προϊστορία, καθώς τα τελευταία 10 χρόνια έχουν ηττηθεί μόνο μια φορά στην έδρα της ΑΕΚ, ενώ έξι φορές έχουν φύγει με τους τρεις βαθμούς την νίκης. Παραμένουν οι χρόνιες απουσίες των Γκαλέτι και Μαρέσκα.

Α.Μ

Business Story
Off