Skip to main content

Ατελείωτες ουρές κατά την επιστροφή των εκδρομέων από Χαλκιδική (vid)

Οι δυσκολίες στην κυκλοφορία άρχισαν να διαφαίνονται από νωρίς το απόγευμα, όμως από τις 21:00 και έπειτα το μποτιλιάρισμα είναι τεράστιο

Απίστευτη ταλαιπωρία περνού χιλιάδες Θεσσαλονικείς εκδρομείς που δραπέτευσαν για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στη Χαλκιδική, αφού κατά την επιστροφή τους από τη χερσόνησο της Κασσάνδρας, μετά το απόγευμα, έπεσαν σε ένα ατελείωτο κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Από τη γέφυρα της Ποτίδαιας και μετά ο δρόμος στενεύει, λόγω των ανολοκλήρωτων έργων, και οι οδηγοί περνούν τον δικό τους «Γολγοθά» μέχρι να φθάσουν στα Ν. Μουδανιά, όπου διευρύνονται τα ρεύματα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με το Halkidikinews.gr, οι δυσκολίες στην κυκλοφορία άρχισαν να διαφαίνονται από νωρίς το απόγευμα, όμως από τις 21:00 και έπειτα το μποτιλιάρισμα είναι τεράστιο, αφού ξεκινά από τον κόμβο του Σάνη και φθάνει μέχρι τα Ν. Μουδανιά, με χιλιάδες αυτοκίνητα να πηγαίνουν σημειωτόν.

Δείτε εικόνες από τη γέφυρα της Ποτίδαιας:


Στον αντίποδα, ελαφρώς αυξημένη είναι και η διέλευση των εκδρομέων από τα διόδια των Μαλγάρων, δίχως, ωστόσο, να προκύπτουν σημαντικά προβλήματα.

Την ίδια στιγμή, η κίνηση των οχημάτων από Καβάλα και Σέρρες προς Θεσσαλονίκη είναι υποτονική.