Skip to main content

CL: Με ήττα 2-0 από τη Γιουβέντους το αντίο του Ολυμπιακού (video)

Η «Μεγάλη Κυρία» έφυγε με το «διπλό» από το «Καραϊσκάκης» χάρη σε γκολ του Κουαδράδο στο 15' και του Μπερναρντέσκι στο 90'

Με ήττα έκλεισε τις φετινές του υποχρεώσεις στο Champions League ο Ολυμπιακός, καθώς η Γιουβέντους πέρασε νικηφόρα με 0-2 από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Έτσι, οι ερυθρόλευκοι» έκλεισαν την παρουσία τους στον όμιλο με μόλις έναν βαθμό, την ισοπαλία με τη Μπαρτσελόνα, η ιταλική ομάδα προκρίθηκε ως 2η, πίσω από τον Μπαρτσελόνα, ενώ η Σπόρτινγκ Λισαβόνας προχωρά στο Europa League.

Η «Μεγάλη Κυρία» έφυγε με το διπλό χάρις σε γκολ του Κουαδράδο στο 15' και του Μπερναρντέσκι στο 90'.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο Ολυμπιακός, μέσω του αντιπροέδρου του και παλαίμαχου διεθνή τερματοφύλακα, Σάββα Θεοδωρίδη, βράβευσε τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν για την προσφορά του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Νικολάου, Ένχελς, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οφόε (61' Φορτούνης), Πάρντο, Σεμπά (46' Μάριν), Τζούρτζεβιτς (71' Μπεν).

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπενατιά, Μπαρτσάλι (70' Ρουγκάνι), Σάντρο, Κεντίρα, Ματουϊντί, Κουαδράδο (84' Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα (62' Πιάνιτς), Κόστα, Ιγκουαΐν.